Östergötlands Salsaförening har glädjen att välkomna Dig till föreningens första sommarfest! Festen kommer att äga rum i Logen, ett utomhusdansgolv i Linköpings Folkets Park. Logen används regelbundet för olika danstillställningar i Linköping under sommarmånaderna och nu är det salsaföreningens tur att ta golvet i besittning! Om regn, mot förmodan, skulle falla under kvällen kan vi, tack vare taket, fortsätta dansandet utan problem.

Festen startar med ett lätt midddag: salladsbuffè med kycklingsallad eller ett vegetariskt alternativ. Därefter har vi en kort workshop som uppvärmning (om tiden räcker till) innan vi öppnar dansgolvet med massor av riktigt bra salsamusik och även en mindre dos med annan latinamerikansk musik (merengue etc). Självklart kommer vi även att köra festdanserna Latinos och Rueda de Casino under kvällen.

Datum: Lördag den 23 augusti.

Program för kvällen:

18:00 - 19:30 Middag
19:30 - 20:00 Salsa Workshop
20:00 - 01:00 Salsadans

Plats: Logen Dansbana, Folkets Park i Linköping.
Karta: http://www.foreningenfolketspark.se/karta.shtml

Pris: Medlemmar Icke-medlemmar
Middag och dans:* 100 SEKr 130 SEKr
Endast dans ** 40 SEKr 60 SEKr

* De som vill ha både middag och dans måste betala i i förskott FÖRE den 15 augusti. Betalning kan göras till Michael Akinde (ordförande) eller till Andreas Daitey (kassör) på salsapractican den 8 augusti, eller till salsaföreningens postgiro: 116800-4 (meddela ditt namn och ifall du vill äta vegetariskt i samband med inbetalningen).

** De som kommer enbart för att dansa kan betala vid ingången.

Medlemskap för resten av 2003 kan erhållas genom betalning av 100 kr till postgiro 116800-4. Glöm inte att ange ditt namn och telefon samt e-mail vid inbetalning!

Observera: Middagsarrangemanget är beroende av att minst 20 personer kommer till middagen. Ifall antalet blir färre kan priset på middagen komma att ändras.

Det kommer att finnas en minibar på plats med dricka och lättöl till försäljning.

Mer information kommer att finnas på Salsaföreningens websida:
http://www.ostgotasalsa.se/

Vänliga hälsningar,
Michael A.