Hittills har salsaföreningens practicor drivits av ett fåtal eldsjälar men i år tänker vi fördela det arbetet på flera. Därför söker vi nu ett antal “practica-värdar” för 2006. Dels för att avlasta styrelsen så den får tid över till att driva andra projekt och dels för att ge fler medlemar chansen att aktivt engagera sig i föreningen i lite mindre omfattning.

Så om du vill se practicorna fortsätta med samma frekvens som tidigare, och kan tänka dig att hjälpa till i föreningen, smått som stort, är du perfekt för att vara practica-värd. Du kan nog räkna med att det räcker att:

- hjälpa till en gång på hela året
- att vara med på ett informationsmöte (eller prata med någon som vet hur det funkar vid någon annan tidpunkt)
- en annan person kommer att hjälpa dig, och att ni kommer att behöva dela på:
* att öppna/stänga
* att städa efteråt
* att byta CD-skivor vid lämpliga tillfällen
* att ta hand om inträde och lösande av medlemskap
* att hämta/lämna nyckel
* samt ev. att hålla i en nybörjarkurs (vid behov kan ni få hjälp med detta)

Skicka ett mail till gunnar@fcc.chalmers.se så återkommer vi med info om vilken practica ni blivit föreslagna, samt med detaljer om hur det kommer att gå till. Skriv hur vi kan få tag på er, om ni har några preferenser om när ni vill hålla i den, samt om det är någon speciell person som ni vill hålla den tillsammans med.

Practicorna hålls den andra fredagen i månaden på Hemgården i Norrköping och den tredje fredagen i månaden på Globenteatern i Linköping.

Hälsningar
Styrelsen