Måndag 1 februari bjuds det på bachata - en sensuell pardans som ofta dansas på salsafester. Prova på är kl 19.00-20.00 innan golvet öppnas upp för socialdans kl 20.00-24.00 med salsa och bachata blandat.

Bachata för nybörjare kl 19.00-20.00 instrueras av Lana och Marcus.

Entre för hela kvällen är 60 kronor.

Nu har säsongen dragit igång ordentligt på LÓrient 2016. Under våren inleds ett samarbete med Dansarna.se och Östergötlands Salsaförening (ÖSF) på LÓrient som ger dig möjlighet att pröva på olika danser innan socialdansen med ett öppet dansgolv öppnar kl 20.00.

Välkomna!!

_________________________

Monday 1 st of February will it be bachata - a sensual dance you often find on salsa parties. Try it out for yourself between 7-8pm before the social dance kicks off 8-12pm with a mix of salsa and bachata.

Beginners will be held by Lana and Marcus.

Only 60 sek for the whole night.

Now has the 2016 season started at LÓrient. During spring will there be a partnership between Dansarna.se and Östergötlands Salsaförening (ÖSF) at LÓrient where you can try out a big number of dances before the social dance starts at 8pm.

Welcome!!