Måndag 29 februari bjuds det på West Coast Swing (WCS) - en dans med rötterna i 40-talets lindy hop men som nu dansas till RnB, Soul, HipHop, Blues och Pop. Stilen beskrivs ofta som ’smooth’ med mycket starkt fokus på musikalitet och spelet mellan förare och följare. Dansgolvet öppnas upp för socialdans kl 20.00-23.00 med west coast swing, salsa och bachata blandat.

West Coast Swing för nybörjare kl 19.00-20.00 instrueras av Pia L & Magnus B.

Entre för hela kvällen är 60 kronor.

Under våren 2016 inleds ett samarbete med Dansarna.se och Östergötlands Salsaförening (ÖSF) på LÓrient som ger dig möjlighet att pröva på olika danser innan socialdansen med ett öppet dansgolv öppnar kl 20.00.

Välkomna!!

_________________________

Monday 29nd of February will it be West Coast Swing (WCS) - a dance with the roots in 1940’s lindy hop but that is now danced to music like RnB, Soul, HipHop, Blues and Pop. The style itself is often described as ’smooth’ with a strong focus on musicality and the connection between leader and follower. The social dance kicks off 8-11pm with a mix of west coast swing, salsa and bachata.

West Coast Swing for beginners will be held at 7-8pm by Pia L & Magnus B.

Only 60 sek for the whole night.

During spring 2016 will there be a partnership between Dansarna.se and Östergötlands Salsaförening (ÖSF) at LÓrient where you can try out a big number of dances before the social dance starts at 8pm.

Welcome!!