Måndag 11 april bjuds det på blues - en dans som växt fram nära swingdanserna. Inom dansen blues är improvisationen viktig då det är musiken som bestämmer rörelserna och allt är tillåtet på dansgolvet. Dansgolvet öppnas upp för socialdans kl 20.00-23.00 med blues under hela kvällen.

Blues för nybörjare kl 19.00-20.00 instrueras av Helena och Tim.

Entre för hela kvällen är 60 kronor.

Under våren inleds ett samarbete med Dansarna.se och Östergötlands Salsaförening (ÖSF) på LÓrient som ger dig möjlighet att pröva på olika danser innan socialdansen med ett öppet dansgolv öppnar kl 20.00.

Välkomna!!

_________________________
Monday 11th of April will it be blues - a dance that has been evolving close to the swing dances. Improvisation is key within blues and the music gives the clue on how to move. On the dance floor is everything allowed in blues. The social dance kicks off 8-11pm with blues all night long.

Blues for beginners will be held at 7-8pm by Helena and Tim.

Only 60 sek for the whole night.

During spring will there be a partnership between Dansarna.se and Östergötlands Salsaförening (ÖSF) at LÓrient where you can try out a big number of dances before the social dance starts at 8pm.

Welcome!!