Det har nu blivit dags för ytterligare en salsa workshop, denna gång i linje-stil! Vi riktar oss till två målgrupper, så att fler salsaintresserade har möjlighet att vara med.

  • Grupp 1: passar er som dansat 1-2 terminer och hanterar grunderna i salsa, så som enkelsnurr och crossbody lead (även kallad ”dile que no” i kubansk salsa). Passen ligger alltså på fortsättnings nivå.
  • Grupp 2: riktar sig till er som dansat linjesalsa minst 3-4 terminer och är sugna på att lära er mer. De här passen liggen på intermediate nivå.

Upplägget för dagen är 2×75 min för vardera grupp med en kortare paus mellan passen (läge för fika). Man väljer alltså att gå antingen Grupp 1 eller Grupp 2. Ni blir instruerade av Gunnar Cedersund, Hanna Julinder och Robert Blomgran, lärarna undervisar bägge grupperna och bytet sker i pausen.

Datum: lördagen den 9:e december
Tid: 12.00-15.00
Plats: Snickargatan 2 i Linköping (Globen teatern, nära tågstationen)
Lärare: Gunnar, Hanna & Robert
Pris: 180:-/par eller 120:-/person
Pris medlem i ÖSF: 160:-/par eller 100:-/person
(ha gärna med jämna pengar)

ÖSF=Östergötlands Salsaförening

För deltagande krävs anmälan! Ange namn, om anmälan avser par och vilken nivå ni vill gå, så försöker vi uppnå en jämn fördelning. Anmälan till workshopen görs via mail: robbl@imk.liu.se. Frågor rörande workshopen: 0736-483571 (efter 18). Klicka på anmälan.

Alla är välkomna!

Efter workshopen är deltagarna och alla andra välkomna till L’Orient (på Drottninggatan 18) för non-stop salsadans mellan 18-22. Entrepris 60:- inkl. garderob, eller inträdet + mat 100:-. Sami erbjuder alltså alla ett rabatterat materbjudande: Välj mellan kolgrillad kycklingfile på spett eller falafel talrik som vegetariskt alt. Tillbehör är ris, tzatiki & sallad. Detta erbjudande och övrig mat ur menyn serveras mellan 17.30-22.00.