L’Orient Salsa Open 2007

Denna kväll arrangeras en salsatävling för alla, L’Orient Salsa Open 2007. Deltagarna anmäler sig i förväg, senast 9 mars, och tävlar i olika klasser beroende på hur länge de har dansat. Klass 1 innebär att man dansat en termin, klass 2 - två terminer osv. Mer information finns i detta PDF dokument. Henrik Jörgensen, 0704-680880, är tävlingsansvarig.

Utöver tävlingen erbjuds salsadans i sedvanlig ordning. Se följande inlägg för mer info.

Allmänt

Man dansar till de låtar som tävlingsansvariga väljer. Det ska vara tempo anpassat för den nivå man tävlar på. Man dansar i 2 min och beroende på hur många par det är så är det semifinal eller direktfinal. Första gången som en klass ska dansa får samtliga par visa upp sig på golvet i ca 20 sekunder så att domarna får en blick av nivån på hela klassen.

Önskvärt att man ha matchande kläder för att visa vilka som dansar ihop… :)