Hola salseras y salseros,

Det är snart dags för Östgöta salsaförenings årsmöte då vi ska välja vår styrelse. Inom valberedningen har vi tittat lite på vilka uppgifter som finns att hugga tag i för att göra salsan ännu populärare i Östergötland. Ungefär följande är viktigt att jobba med:

- Ordförande
- Kassör/Ekonomiansvarig
- Webb/Info/Marknadsföring
- Workshops
- Instruktörskoordinator
- Salsa Practica
- Aktiviteter (typ julfest, resor till La Isla,…)

Känner du att du vill göra en insats, hör av er till oss (predrag.pucar@swipnet.se eller marian.karlson@skatteverket.se , gärna med en specificerad uppgift som ni helst vill göra. Beslut om vem som kommer få förtroendet att sitta i styrelsen tas i januari på årsmötet.

Vi vill även ha in era synpunkter på vad föreningen skulle kunna göra mer för att öka andelen salsabitna i Östergötland.

Med vänliga hälsningar,

Predrag och Marian