Sveriges främsta par inom salsa, Ibirocay Regueira & Marina Prada från Salsaakademien kommer till Linköping för en workshop den 19:e arpil 2008. Ibi och Marina är sveriges mest meriterade par inom salsa, de har bland annat tagit silver på salsa-VM hela tre gånger och är internationellt eftertraktade instruktörer. Deras stil kännetecknas av mjuka, graciösa rörelser, innovativa kombinationer och stor musikalisk anpassning. Deras workshops är mycket uppskattade för deras stora känsla för detaljer och deras förnings/följningsteknik.

Så missa inte detta unika tillfälle att lära av de bästa!

De kommer att hålla fyra kurser på Tornhagsskolan i Linköping, se även den detaljerade beskrivningen längre ner:

1. 10.30 - 11.30 Partnerwork Intermediate
2. 11.45 - 12.45 Ladies Spinns & Styling / Mens Moves & Musicality
3. 14.00 - 15.00 Partnerwork Intermediate/Advanced
4. 15.15 - 16.15 Partnerwork Advanced

Priset per lektion är 160 :- (140:- för medlemmar i ÖSF).

Anmälan görs genom att skicka ett e-mail till salsaworkshop@dansarna.se Ange namn, telefon, e-mail och de lektioner ni vill gå på så kommer ni att få instruktioner för betalning. Parvis anmälan ger förtur, kurserna kommer att vara balanserade så att det är lika många tjejer som killar.

Lektion 1 är Partnerwork, d v s pardans för par i linjestil, LA style. Förkunskapskravet är att man har dansat minst två terminer och dansat lite socialt.

Lektion 2 är två parallella klasser i varsin sal, Ladies Spinns & Styling är en kombination av spinnteknik och styling för damer, Mens Moves & Musicality lär ut schyssta moves för herrarna med tonvikt på anpassning till musiken. Förkunskapskraven för båda klasserna är att man har dansat minst två terminer och dansat lite socialt.

Lektion 3 är Partnerwork, d v s pardans i linjestil, LA style. Förkunskapskravet är att man har dansat minst 3 terminer och dansar regelbundet socialt

Lektion 4 är Partnerwork, d v s pardans i linjestil, LA style. Förkunskapskravet är att man har dansat 4 terminer och är en erfaren och bekväm socialdansare.

Notera att förkunskapskraven anger vilken nivå man bör ha nått upp till för att tekniskt kunna hänga med på lektionen, däremot finns det ingen övre gräns, på grund av den stora mängden detaljer och dekorationer är det få personer som inte lär sig något nytt på en workshop med Ibi & Marina, oavsett nivå!

På kvällen är det fest på L’Orient 19-23, deltagare på workshopen får inträde + mat för 100:-

affisch