Hej, jag vill uppmärksamma alla på att nu på lördag den 12:e april kommer sveriges enda kvinnliga salsaband Zarandea att spela live på Kulturkammaren i Norrköping i samband med Tjejrocken Festival . Festivalen inkluderar ett stort antal band med tjejer som frontfigurer och Zarandea kommer att spela i cirka en timme med start ungefär klockan 19. Observera att tiderna är ungefärliga så se till att vara där tidigt ifall det blir ändringar.

Var : Kulturkammaren, Tunnbindareg. 37, Norrköping
När : Lördag 12:e april, cirka 18:30-20, festivalen pågår 15-01
Hur : Liveband och dans
Inträde : 60:-

För mer information se www.kulturkammaren.se och www.zarandea.com

** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** **

During the Tjejrocken Festival on april 12 will swedens only female salsaband Zarandea play live at Kulturkammaren in Norrköping. The festival includes a large number of female bands and Zarandea wil play for about an hour starting approximately at seven o’clock. Note that the times are estimated so be there early in case there are changes.

Where : Kulturkammaren, Tunnbindareg. 37, Norrköping
When : Saturday april 12, approximately 18:30-20, the festival starts at 15.00 and ends at 01.00
How : Liveband and dancing
Entry fee : 60:-

For further information see www.kulturkammaren.se and www.zarandea.com