Eftersom vi håller på att gradvis förändra praktikorna så att de blir mer och mer övnings-betonade, så tänkte jag skriva lite granna om vad vi har gjort fram till nu:

- Vi håller på att bygga upp en samling med youtube-clip och andra instruktions-videos o likn. som finns tillgängligt att titta på på laptops som finns på praktikan (ta gärna med din egen laptop och liknande filer ifall du har). Ur dessa kan man välja själv vad man vill titta och öva på.

- Vi kommer att ha en liten film-visning med projektor i början på kvällen (20.10-20.30) med en 3-4 små-filmer som är sammanställda av någon/några (imorgon: av Olle) på lite olika teman: t ex musikalitet, styling, snurr-teknik osv, och som det är tanken att man ska kunna ta intryck av, och öva på under kvällen ifall man vill

- Det är fortfarande möjligt att komma utan partner, och tanken är att man ska bytas runt som man har lust precis som tidigare

- Dock, för att minska tendensen att det bara ska bli fri social-dans som vanligt kommer vi att spela musik bara delar av kvällen, ungefär halva. T ex: ingen musik första timman och sedan lite växlande.

Allt detta är fortfarande under experiment-fas och vi är tacksamma för förslag och feedback!

Välkomna imorgon 24/10 samt 21/11!

Gunnar, ÖSF

—————

Tomorrow 24/10 there will be a practica at Globen-teatern, Snickareg 2, between 20-23. Note that this is a practice-event, where you are supposed to practice things that you have learned elsewhere, or will see there on movie-clips available on laptops and during the initial projector-screening (20.10-20.30). You can come with or without a partner. Price: 40 SEK for non-members, free for members of ÖSF.