[in english below]

Hej!
Sommartid är utmärkt att vila upp sig och ta det lugnt, men självklart även dansa så mycket man bara orkar!!

Följ därför med till sommarens stora salsafest, Hot Salsa Weekend Summer Party , i Västervik 29 juli-1 augusti på vackra Gränsö Slott direkt intill havet. Det är party all night long med DJ Bat och DJ Saboga. Organiserade efterfester utlovas och en del roliga överraskningar. Dagtid finns kurser och workshops på olika nivåer med instruktörer som Super Mario och Leon Rose!

För mer info om program, workshops, boende, priser: www.swedendance.se Hot Salsa Weekend Summer Party är en del av Sweden Dance som inte bara innebär salsa utan även samma upplägg med kurser och dansgolv inom lindy och bugg!!

Som medlem i Östergötlands Salsaförening finns det 30 paket där ni har hela 50% rabatt på alla danspass, kurser och workshop till Hot Salsa Weekend Summer Party. För att erhålla rabatten boka direkt till info@klarkullen.se (alltså INTE via hemsidan/Tickster). Observera att det gäller alla kurser/workshops - oavsett stil. Först till kvarn!!

Boka pass/kurser direkt via info@klarkullen.se
Hör av er till mig, sarmo012@student.liu.se, om ni är intresserade av att dela boende - vi ska samordna så mycket som möjligt!

Packa nu dansskorna så kör vi!!
/Sara Mörtberg
Östergötlands Salsaförening

sarmo012@student.liu.se
070-288 77 75

______________________

Summertime is dancing time…

Join us in Västervik at the main salsa party this summer, Hot Salsa Weekend Summer Party, 29th of July-1st of August. It’s party all night long with Dj Bat and DJ Saboga, after parties and great surprises! During daytime is there plenty of courses and workshops with instructors like Leon Rose and Super Mario! More info: www.swedendance.se

As a member of Östergötlands Salsaförening is there now 30 packages available where you have 50% discount on all entrances (’danspass’), courses and workshops during Hot Salsa Weekend Summer Party. To get the discount - book directly at info@klarkullen.se (and NOT throught the homepage/Tickster). This includes all courses/workshops - no matter if it’s salsa, lindy or bugg. First come - first served…

/Sara Mörtberg
Östergötlands Salsaförening

sarmo012@student.liu.se
070-288 77 75